Μεγάλη Πανθεσσαλική Συναυλία Αντώνης Ρέμος-Μέλισσες-Κωνσταντίνος Αργυρός-Ειρήνη Παπαδοπούλου

Μετά από ένα χειμώνα γεμάτο Sold Out παραστάσεις σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, συντροφιά με τον Χρήστο Δάντη, ο Αντώνης Ρέμος ταξιδεύει σε επιλεγμένους προορισμούς στην Ελλάδα.

Αυτή την φορά στην παρέα βρίσκονται οι Μέλισσες.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής, αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη και πλέον αγαπημένη λαϊκή φωνή της γενιάς του και της τελευταίας εικοσαετίας κατά την διάρκεια της οποίας διένυσε και εξακολουθεί να διανύει πολλά χιλιόμετρα σημαντικών συνεργασιών και μεγάλων εμπορικών επιτυχιών. Μοναδική και ιδιαίτερη η χροιά του, καταλυτική η αμεσότητά του καθώς και ανεπιτήδευτη, δυναμική και καθηλωτική η σκηνική του παρουσία, του δίνουν δικαιωματικά την πρώτη θέση ανάμεσα στους Έλληνες τραγουδιστές.

Φέτος το καλοκαίρι ο Αντώνης Ρέμος επιλέγει να συνεργαστεί με τις Μέλισσες, που αυτή την στιγμή θεωρούνται το Νο1 συγκρότημα στην Ελλάδα μέσα από μια διαδρομή 8 ετών με αλλεπάλληλες επιτυχίες και σημαντικές συνεργασίες.

Μια μπάντα, νέων σε ηλικία καλλιτεχνών, με frontman τον Χρήστο Μάστορα, με καλλιτεχνική συνείδηση και προσήλωση στην μουσική που έχουν κερδίσει την εκτίμηση καταξιωμένων συναδέλφων τους, σημαντική επιβράβευση στην επίμονη δουλειά τους.

Ο Αντώνης Ρέμος με τις Μέλισσες θα δώσουν μια μεγάλη Πανθεσσαλική συναυλία στην Λάρισα στις 5 Σεπτεμβρίου, στο FC ARENA.

Special guest μόνο γι’ αυτή την συναυλία, ο Κωνσταντίνος Αργυρός! Ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης της γενιάς του, έρχεται με τις επιτυχίες του να δώσει τον δικό του παλμό στο πιο ξεχωριστό βράδυ, παρουσιάζοντας τα τραγούδια του που έχουμε αγαπήσει σε εντυπωσιακό live που θα κερδίσει για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις!

Αποκλειστικά γι αυτήν την βραδιά συμμετέχει φιλικά, η εντυπωσιακή Ειρήνη Παπαδοπούλου που έχει κερδίσει το κοινό με την δυναμική σκηνική της παρουσία, την χαρακτηριστική της ερμηνεία και τα δικά της αγαπημένα τραγούδια.

Η συναυλία αυτή της Λάρισας είναι η προτελευταία του φετινού καλοκαιριού. Προηγήθηκαν η Πάτρα στις 19 Ιουνίου, η Θεσσαλονίκη στις 26 Ιουνίου και το Ηράκλειο Κρήτης στις 30 Ιουνίου και η περιοδεία θα κλείσει στην Αθήνα στις 11 Σεπτεμβρίου με μία μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Πέτρας.

Για ακόμη μια χρονιά θα γευτούμε μαγικές βραδιές με τον Αντώνη Ρέμο στα καλύτερά του, να μοιράζεται μαζί μας από τις πιο σύγχρονες χορευτικές επιτυχίες του μέχρι τις πιο βαθιά λαϊκές δυνατές στιγμές του.

Μαζί του οι Μέλισσες!

Αντώνης Ρέμος LIVE!

Special Guest: Κωνσταντίνος Αργυρός

Φιλική συμμετοχή: Ειρήνη Παπαδοπούλου